VIDEO FOTO Miting împotriva regionalizării la Sibiu. Protestele au avut loc în Piața Mare

3 86

Nu răspicat regionalizării. Acesta a fost mesajul transmis autorităților de către protestatarii care au afișat bannere și au strigat lozinci împotriva Guvernului și a  celor care vor să pună în practică aceste idei.

Aproximativ 70 de persoane au arborat un steag tricolor uriaș în Piața Mare a Sibiului și au afișat mesaje prin care cer Gurvenului să renunțe la ideea de regionalizare a țării. Protestatarii și-au exprimat dezacordul legat și de modificările aduse Constituției de Guvernarea USL. Participanții s-au arătat public a fi împotriva regionalizarii, federalizarii si dezmembrarii Romaniei.

”Protestez împotriva regionalizării pentru că distruge statul național, unitar și indivizibil român. Sperăm să nu se ajungă la regionalizare. Sperăm să nu modifice Constituția cei din USL și sperăm că nu se ajunge acolo. Nu sunt bune deloc intențiile. Sub nicio formă. O să fim fără țară, fără istorie, fără tot ce vreți”, a spus unul dintre protestatari.

„Nu dorim regionalizare pentru că nu este normal să se întâmple acest lucru. Nimeni nu își dorește regionalizare. Dacă deștepții aceștia care se cred conducătorii noștri ar coborî din jilțurile lor și ne-ar întreba pe noi, indiferent că suntem de la Noua Dreaptă sau nu, dacă dorim regionalizare, noi le vom răspunde pentru că așa simțim noi, că nu dorim regionalizare”, a spus un alt participant la miting.[nggallery id=999]

Organizatorii mitingului spun că acțiuni de acest gen vor mai avea loc și pe viitor.

„Scopul final al regionalizării este distrugerea statului național român. Dacă până acum ne-am imaginat că scopul final este federalizarea României, am constatat de fapt scopul nu este federalizarea României”, a spus Tudor Ionescu, unul din participantii la mitnig.

După aproximativ două ore de proteste, participanții au plecat din Piața Mare.

video

VIDEO: NOISE MEDIA

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

3 Comentarii
  1. Marius scrie

    Un grup de idioti

  2. ND Sibiu scrie

    „Ochila”, te-ai angajat contabil?? Slava Domnului ca exista macar o voce in tara asta care vrea sa ne deschida ochii asupra riscurilor regionalizarii!

  3. Ochila scrie

    „Aproximativ 70 de persoane au arborat un steag tricolor uriaș în Piața Mare a Sibiului!!?” Eu nu am vazut mai mult de 15!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.