Podurile de la Nemşa şi de la Moşna au fost finalizate

0 82

Miercuri, 29 mai 2013, a avut loc recepţia la finalizarea lucrărilor la podurile de la Nemşa şi Moşna, investiţii realizate din bugetul Consiliului Judeţean Sibiu.

Lucrările au fost executate de către firma Multiplan SRL din Odorheiu Secuiesc, valoarea contractului fiind de 1.537.837,5 lei cu TVA.

Podul peste pârâul NEMŞA are o lungime de 14.10 m, o lăţime de 9,80 m, iar deschiderea este de 8 m, în timp ce podul peste pârâul MOŞNA măsoară 19,10 m lungime, 10,30 m lăţime şi are o deschidere de 12 m.

„Ne bucurăm că am finalizat construirea acestor poduri şi o prioritate a Consiliului Judeţean rămâne modernizarea infrastructurii de drumuri, aspect care va aduce dezvoltare judeţului Sibiu. Cele două poduri erau ieşite din uz, nu mai asigurau scurgerea apei, şi era necesară construirea unor poduri noi pentru a oferi condiţii optime pentru traficul rutier care se desfăşoară între Mediaş – Bârghiş – Agnita – DN1 pentru relaţia cu judeţul Braşov”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Cindrea, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.