Adolescența este o etapă specială în viața fiecărui om, este perioada în care fiecare trăiește la maximă intensitate tot ce are viața de oferit. Este perioada în care ne dezvoltăm personalitatea, încercăm lucruri noi și trăim momente unice. ArtBoutique a ajuns la vârsta adolescenței.

De 14 ediții etalează bunul gust sub diferite forme și prezintă sibienilor ce înseamnă adevărata artă handmade. La această ediție o va face din nou, în Piața Mică, în fața Muzeului de Etnografie Universală Franz Binder, în perioada 15 – 16 iunie. La eveniment sunt deja confirmați 40 de expozanți din Sibiu și din țară.

Bijuterii, accesorii, design vestimentar, obiecte decorative din lemn, obiecte decorative din sticlă, cosmetice homemade, tablouri, accesorii pentru copii și jucării, corpuri de iluminat, lumânări, rame foto și multe alte obiecte realizate cu migală vor fi incluse în oferta acestei ediții a târgului. Pe langa produsele locale, realizate în Sibiu, în cadrul târgului vor fi prezentate viziuni artistice diferite, ale participanților din Cluj-Napoca, Timișoara, Deva, Brașov, Alba Iulia, Târgu-Mureș, București, Oradea și Harghita.

Artiști consacrați pe care fanii targului îi așteaptă la fiecare ediție sau designeri tineri care vor expune în premieră noile colecții la ArtBoutique, cum sunt Oana Țigănuș, Viviana Tosa, Labancz Eliza, Szidonia Balint, vor oferi sibienilor suficiente motive pentru a ieși din casă la sfârșitul acestei săptămâni pentru o repriză de shopping unicat.

Comentariul meu

Lasă un răspuns