Gospel, circ de stradă şi multe surprize miercuri seară la FITS 2013. Vezi programul!

127

După ce ploaia a amenințat Sibiul cu stropi mari în urmă cu câteva ore, aceasta s-a oprit parcă la un semn pentru a face loc spectacolelor ce au loc astăzi în cadrul Festivalului Internațional de Teatru  Sibiu 2013. Și astă seară oferta este una extrem de generoasă, iar spectatorii au de unde alege din acest punct de vedere.

Peste puțin timp la ora 18.45, cine a ratat în ultimele două zile spectacolul ”Călăreții”, poate vedea pe viu pe cei trei călăreți francezi ce animă Piața Mică în cursa lor de pregătire pentru participarea la Jocurile Olimpice.

De la ora 19.00 ”Boemii” membrii familiei Gaspard ies în stradă pe pietonala de pe Nicolae Bălcescu pentru a intra în contact printr-o comunicare ciudată cu turiștii și sibienii aflați la plimbare la acea oră prin centrul Sibiului.

Tot de la ora 19.00, la Sala Thalia, georgienii de la State Drama Theatre, pun în scenă timp de două ore piesa lui Shakespeare, ”Cum vă place”.

În Piața Mică de la ora 19:30 trei tinere actrițe din Olanda joacă în spectacolul ”BLONDA, BRUNETA, ŞATENA”, o piesă extrem de captivantă și care cu siguranță ca atrage mulți spectatori ca și în zilele trecute.

Englezii de la Gospelul IDMC prezintă de la ora ora 20:00 la Biserica Romano – Catolică din Centrul Sibiului spectacolul ” NU-ŢI PIERDE SUFLETUL”, iar de la aceeiași oră câțiva tineri actori de la Drama Club din Botoșani pun în scenă la Teatrul pentru Copii și Tineret Gong, piesa ”Îmblânzirea scorpiei”  a lui Shakespeare.

De la 20:45, în Piața Mică, belgienii de la Cirq”ulation Locale prezintă preț de 45 de minute un spectacol de circ de stradă în care umorul este îmbinat cu elemente de acrobaţie şi jonglerii.

În fine de la ora 21:00 la Teatrul Național Radu Stanca se joacă ”Maestrul și Margareta”, iar seara se încheie cu ”Dansul Balerinei” al cehoaicei Andrea Miltnerová, la Sala Studio a Teatrului sibian.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi