Ora de Sibiu
Știri in direct

Investiţii de 2,1 milioane lei la Casa de cultură a Sibiului. Este prevăzută şi o sală de repetiţii pentru balet

87

Aproape 2.119.000 lei este valoarea investiţiei anunţată pentru Casa de Cultură a municipiului Sibiu, de pe strada Parcul Tineretului. Potrivit proiectului de extindere, etajare şi reamenajare a sediului, lucrările vor dura aproximativ 18 luni, iar la finalul perioadei vor exista patru clădiri, dar şi o terasă, suprafaţa construită fiind de 533,27 m pătraţi.

 

Consilierii locali vor aproba joi, 27 iunie, un proiect ce cuprinde indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul „Extindere, etajare şi reamenajare sediu Casa de Cultură a Municipiului Sibiu”.

În proiect este amintit că lucrările sunt necesare „în principal din dezvoltarea şi diversificarea activităţilor instituţiei şi din starea avansată de degradare a clădirii actualului sediu”.

În prezent, există două corpuri de clădire. În urma realizării obiectivului de investiţii, construcţia rezultată va avea patru corpuri.

Astfel, corpul A va fi destinat sediului administrativ al Casei de Cultură, iar corpul B va cuprinde vestiarele şi locurile de cazare pentru trupele de balet.

Corpul C va fi o legătură între corpurile A şi B, reprezentând o „diversitate de funcţionalitate şi arhitrectură faţă de celelalte două corpuri”, după cum apare scris în proiectul de hotărâre şi va cuprinde o sală de repetiţii pentru balet. La mansardă se vor amenaja locuri de cazare pentru trupele de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

  

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...