VIDEO Show de excepţie pentru Radu Nechifor în Piaţa Mare a Sibiului

114

Formaţia Proconsul, Felicia Filip, Ozana Barabancea şi Ionuţ Fulea au cântat vineri seara, pentru prima oară la Sibiu, în prezenţa a câtorva mii de spectatori, pe o scenă rotativă, amplasată în Piaţa Mare, din centrul oraşului, într-un spectacol de sunet şi lumini intitulat „Simply The Best – Povestea Naiului”, orchestrat de naistul Radu Nechifor, fost elev al maestrului Gheorghe Zamfir.

Radu Nechifor este un tânăr sibian care a reuşit să ofere timp de două ore, o ‘călătorie’ prin patru genuri muzicale diferite. Pe scena care s-a rotit de zece ori, au cântat o orchestră formată din 16 instrumentişti, patru invitaţi speciali, 30 de artişti.

Cei 2.000 de sibieni plătitori de bilete şi alţi tot atâţia de spectatori care au asistat de pe margine s-au bucurat de o poveste cântată constant la nai, care a început cu Vivaldi şi s-a terminat cu „Ciocârlia”, trecând prin „New York, New York” şi „Clocks” – cântecul lansat de formaţia de rock alternativ Coldplay.

„Vă mărturisesc că nu mi-am imaginat vreodată că o să putem face aşa ceva. (…) Ce aş putea să-mi doresc mai mult?”, a mărturisit naistul sibian, Radu Nechifor, iniţiatorul proiectului.

„Simply The Best – Povestea Naiului” a fost un eveniment la succesul căruia a contribuit şi finanţarea Primăriei Municipiului Sibiu. sursa: AGERPRES

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.