VIDEO Show de excepţie pentru Radu Nechifor în Piaţa Mare a Sibiului

Formaţia Proconsul, Felicia Filip, Ozana Barabancea şi Ionuţ Fulea au cântat vineri seara, pentru prima oară la Sibiu, în prezenţa a câtorva mii de spectatori, pe o scenă rotativă, amplasată în Piaţa Mare, din centrul oraşului, într-un spectacol de sunet şi lumini intitulat „Simply The Best – Povestea Naiului”, orchestrat de naistul Radu Nechifor, fost elev al maestrului Gheorghe Zamfir.

Radu Nechifor este un tânăr sibian care a reuşit să ofere timp de două ore, o ‘călătorie’ prin patru genuri muzicale diferite. Pe scena care s-a rotit de zece ori, au cântat o orchestră formată din 16 instrumentişti, patru invitaţi speciali, 30 de artişti.

Cei 2.000 de sibieni plătitori de bilete şi alţi tot atâţia de spectatori care au asistat de pe margine s-au bucurat de o poveste cântată constant la nai, care a început cu Vivaldi şi s-a terminat cu „Ciocârlia”, trecând prin „New York, New York” şi „Clocks” – cântecul lansat de formaţia de rock alternativ Coldplay.

„Vă mărturisesc că nu mi-am imaginat vreodată că o să putem face aşa ceva. (…) Ce aş putea să-mi doresc mai mult?”, a mărturisit naistul sibian, Radu Nechifor, iniţiatorul proiectului.

„Simply The Best – Povestea Naiului” a fost un eveniment la succesul căruia a contribuit şi finanţarea Primăriei Municipiului Sibiu. sursa: AGERPRES

Radu NechiforRadu Nechifor sibiuSibiuspetacol Radu Nechifor sibiu
Comentarii (0)
Comentează