Pază autorizată la Cimitirul Municipal. Peste 26.000 de lei lunar plătiți de Primărie

165

Serviciul Public de Administrare a Cimitirului Municipal a contractat la sfârşitul lunii iulie serviciile unei firmei specializate în pază.

Firma care va asigura paza acestui obiectiv pentru următorul an va fi SC Romguard SRL. Agenţii vor asigura paza permanentă a acestui obiectiv, acoperind suprafaţa de aproximativ 450.000 de metri pătraţi aparţinând Cimitirului Municipal. Valoarea lunară a acestor servicii este de 26.970 lei (fără TVA), firma fiind selectată în urma unei proceduri de achiziţie.

Reamintim faptul că în prezent aproximativ 79.000 de locuri de veci din Cimitirul Sibiu sunt concesionate.

Modernizarea pieţei de flori de la intrarea în Cimitirul Municipal. Administraţia cimitirului promovează în prezent o procedură de achiziţie pentru modernizarea pieţei de flori situată la intrarea principală în Cimitirul Municipal. Procedura are ca obiect contractarea lucrărilor de amenajare a două copertine realizate din lemn care să adăpostească comercianţii de flori şi care să creeze şi un aspect ordonat acestei zone. Termenul limită de depunere a ofertelor pentru acest contract este data de 1 august. Investiţia a fost estimată la 129.400 de lei, fără TVA.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. MECANICA ENERGOTRANS scrie

    MECANICA ENERGOTRANS BACAU produce manere din bronz sau aluminiu cu tije de prindere extrem de rezistente pentru placa cavou. Pret: 250lei/setul din aluminiu si 300lei/setul din bronz. Un set are 4 manere. Comenzi sau informatii suplimentare la telefon. OFERIM REDUCERI PENTRU FIRMELE DE SERVICII FUNERARE SAU CUMPARTORII EN GROS!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.