Muzica este tema celei de-a 15-a ediții ArtBoutique Sibiu

0 169

Clasică, ușoară, alternativă, metalică, electrică, rece, caldă, instrumentală, muzica, sub orice formă va reprezenta sursa de inspirație pentru cei 40 de artiști handmade care vor expune cele mai frumoase obiecte lucrate manual ispirate din această artă.

Bijuterii clasice sau realizate din materiale ușoare, alternative în materie de shopping, metale semiprețioase în combinații inedite, culori electrice sau obiecte realizate din lemn, toate vor fi expuse în perioada 23 – 25 august, în cadrul celui mai longeviv târg de handmade din Sibiu. Evenimentul va avea loc în Piața Mică, în zona din fața Muzeului de Istorie Universală Franz Binder.

Persoanele interesate să participe trebuie să completeze o cerere de înscriere însoțită de un portofoliu de produse realizate sau adresa web unde acestea pot fi vizualizate. Perioada de înscriere a portofoliilor a început în data de 28 iulie și continuă până  în data de 15 august.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii în funcţie de calitatea şi frumuseţea produselor.

Vor fi acceptate doar produsele realizate manual care se înscriu într-una din următoarele categorii: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, produse tricotate, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse bio, articole pentru copii.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...