fbpx

Raed Arafat a mers în Turcia să vadă dacă Florin Cioabă poate fi mutat într-un spital din București

122

Regele romilor, Florin Cioabă se află în continuare în stare critică după problemele medicale pe care le-a suferit în Turcia. Acesta se află internat în Antalya, iar acolo a sosit miercuri dimineață doctorul Raed Arafat.

Nicio schimbare peste noapte în ceea ce privește starea de sănătate a regelui romilor Florin Cioabă. Acesta este în continuare în comă indusă după preinfarctul suferit în urmă cu două zile pe o autostradă din Turcia. Cioabă se întorcea din concediu cu mașina, în momentul în care a suferit u preinfarct.

”Tatăl meu este în continuare în comă indusă. A sosit aici și doctorul Raed Arafat. Acum stă de vorbă cu medicii ca să vadă exact care e starea în care se află. Este posibil ca el să fie adus în România la un spital cu avionul sau cu elicopterul. Este însă foarte posibil ca operația la inimă să aibă loc aici în Antalya. Deocamdată așteptăm să vedem ce decizie se va lua. Suntem foarte îngrijorați și ne temem pentru viața lui”, a spus Dorin Cioabă, pentru oradesibiu.ro.

CITIȚI ȘI: Florin Cioabă a făcut infarct si este internat în stare critică într-un spital din Antalya. Regele romilor intră în operație!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.