campionatul naţional de dresaj canin are loc weekend-ul acesta la sibiu, în parcul sub arini

Colţ Alb şi Clubul de Dresaj Canin Român organizează weekend-ul acesta, la Sibiu, Campionatul Naţional de Dresaj Canin.

Evenimentul va avea loc în 24 şi 25 august, în Parcul Sub Arini, pe terenul mic al Stadionului Municipal. Sâmbătă, începând de la ora 14.00, iar duminică, începând cu ora 10.00.

Cei mai inteligenţi şi mai “educaţi” patrupezi vor trebui să treacă prin cinci probe de examinare, pentru a-şi dovedi abilităţile remarcabile pe care le au.

“Examenele” pe care vor trebui să le susţină sunt: BH (examen de “dresaj disciplinar”), IPO (International Prufung Order), Agility, Mondioring şi Obedience, în cadrul cărora vor parcurge diverse probe sportive de disciplină, socializare, atac, apărare, subordonare, urmă, aport şi sărituri peste obstacole.

La eveniment vor lua parte cei mai agili şi mai inteligenti câini, alături de cei mai buni profesionişti din domeniul dresajului canin. Sunt aşteptaţi peste 60 de participanţi din întreaga ţară.

Campionatul Naţional de Dresaj Canin, ajuns la a 8-a ediţie, este un eveniment sportiv din sfera competiţiilor canine, care se desfăşoară anual în diferite locaţii din ţară. Evenimentul, organizat la Sibiu de Şcoala de dresaj Colţ Alb, la iniţiativa Clubului de Dresaj Canin Român, afiliat Asociaţiei Chinologice Române, promovează sportul canin şi petrecerea

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

campionatul naţional de dresaj canin are loc weekend-ul acesta la sibiu, în parcul sub arini  campionatul naţional de dresaj canin are loc weekend-ul acesta la sibiu, în parcul sub arini  campionatul naţional de dresaj canin are loc weekend-ul acesta la sibiu, în parcul sub arini

Ultima oră

Comentariul meu