Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a fost adus, in noaptea de marti spre miercuri, la resedinta familiei din municipiul Sibiu, fiind asteptat de rude si de cateva zeci de romi din mai multe judete ale tarii, transmite Mediafax.

Autovehiculul care a transportat sicriul cu trupul neinsufletit al autointitulatului rege al romilor a ajuns la Sibiu in jurul orei 4.40, alaturi de alte cinci masini in care se aflau rude si apropiati ai lui Florin Cioaba.

Ulterior, sicriul, din mahon alb, a fost dus in casa, iar in curte a fost aprins un foc, potrivit traditiei romilor.

La resedinta familiei Cioaba, au ajuns inca de marti seara cateva zeci de romi din mai multe judete ale tarii.

Aeronava care a adus sicriul cu trupul lui Cioaba, apartinand companiei Turkish Airlines, a aterizat la Otopeni in jurul orei 20.30.

Printre cei care au asteptat, la aeroport, repatrierea trupului neinsufletit al lui Cioaba s-au numarat deputatul Madalin Voicu, pastorul Calin Ioan, de la Biserica Penticostala Evanghelia din cartierul bucurestean Ferentari, si alti reprezentanti ai comunitatii romilor.

Fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor, Daniel Cioaba, a declarat pentru Mediafax ca sicriul cu trupul tatalui sau va fi dus la Sibiu in

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

foto-video trupul neinsufletit al lui florin cioaba a ajuns azi noapte la sibiu  foto-video trupul neinsufletit al lui florin cioaba a ajuns azi noapte la sibiu  foto-video trupul neinsufletit al lui florin cioaba a ajuns azi noapte la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu