Pentru cuplarea unor noi conducte la sistemul de distributie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distributie anunta ca este nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale, joi, 22 august a.c., incepand cu ora 08.00, pe urmatoarele strazi:

Magura, Suru, Pantei, Lirei, G. Galilei, Depoului, D. Coresi, Ghe. Titeica, Urlea, Podragu, G. Enescu, A. Sever, Serbota, Bilea, Ghetariei, Fabricii, S. Mehedinti, Lector, Uzinei, C. Coposu si Socului.

`Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil incepand cu ora 20.00. Compania noastra solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute`, au transmis reprezentantii E.ON Gaz Distributie.

In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON Gaz Distributie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928

(numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila)

sau

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

joi se opreste alimentarea cu gaz pe 21 de strazi. intre orele 08:00 – 20:00  joi se opreste alimentarea cu gaz pe 21 de strazi. intre orele 08:00 – 20:00  joi se opreste alimentarea cu gaz pe 21 de strazi. intre orele 08:00 – 20:00

Ultima oră

Comentariul meu