video sicriul cu trupul neînsuflețit al lui florin cioabă a ajuns acasă la sibiu

Trupul neînsufleţit al lui Cioabă a fost adus la Sibiu, fiind aşteptat de rude şi câteva zeci de romi

Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă a fost adus, în noaptea de marţi spre miercuri, la reşedinţa familiei din municipiul Sibiu, fiind aşteptat de rude şi de câteva zeci de romi din mai multe judeţe ale ţării.

Autovehiculul care a transportat sicriul cu trupul neînsufleţit al autointitulatului rege al romilor a ajuns la Sibiu în jurul orei 4.40, alături de alte cinci maşini în care se aflau rude şi apropiaţi ai lui Florin Cioabă.

Ulterior, sicriul, din mahon alb, a fost dus în casă, iar în curte a fost aprins un foc, potrivit tradiţiei romilor.

La reşedinţa familiei Cioabă, au ajuns încă de marţi seară câteva zeci de romi din mai multe judeţe ale ţării.

Aeronava care a adus sicriul cu trupul lui Cioabă, aparţinând companiei Turkish Airlines, a aterizat la Otopeni în jurul orei 20.30.

Printre cei care au aşteptat, la aeroport, repatrierea trupului neînsufleţit al lui Cioabă s-au numărat deputatul Mădălin Voicu, pastorul Călin Ioan, de la Biserica Penticostală Evanghelia din cartierul bucureştean Ferentari, şi alţi reprezentanţi ai comunităţii romilor.

YouTube video

Fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor, Daniel Cioabă, a declarat că sicriul cu trupul tatălui său va fi dus la Sibiu în noaptea de marţi spre miercuri, „pe la 12.00-1.00”, iar funeraliile vor avea loc vineri.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. pentru ce dracu mai puneti clip daca nu putem sa-l vedem ca cica e privat???????????????? oameni prosti