Ultima zi de accesorii muzicale handmade la ArtBoutique în Piața Mică

0 102

În acest week-end, zilnic între orele 11:00 și 22:00, Piața Mică din Sibiu găzduiește cel mai artistic târg de handmade din Sibiu. 40 de artiști consacrați vor expune în week-end în Piața Mică, în fața Muzeului Franz Binder, obiecte de design vestimentar, cosmetice, produse decorative din lemn, lumânări, obiecte din sticlă și bijuterii deosebite.

Tema propusă de organizatori pentru această ediție este muzica așa că, toți cei care au ureche muzicală sau vor să poarte ceva muzical la ureche, au de unde să aleagă.

Această ediție ArtBoutique se desfășoară sub tema “Music makes the world go round and round”. Obiecte de design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, quilting, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse Bio și articole pentru copii, toate vor avea în componența lor sau în modalitatea de prezentare, note sau instrumente muzicale.

ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...