SOCANT: Studenta la Teologie în Sibiu, abuzata sexual de duhovnicul ei – EXCLUSIV ONLINE – O marturie cutremuratoare din culisele Facultatii de Teologie

806

Abuzata sexual la 16 ani de un pedofil ramas nepedepsit si mascat in prieten de familie si apoi de propriul parinte duhovnic, o cunoscuta fata bisericeasca sibiana. Este foarte pe scurt subiectul marturiei cutremuratoare a unei foste studente la Teologie pe care Ora de Sibiu o va publica incepand de maine.

Sibianca Daniela Prunea dezvaluie in 40 de pagini promiscuitatea in care s-au coborat preoti si profesori de teologie, seducand, abuzand si amenintand tinere studente pentru a obtine favoruri sexuale. Socanta scrisoare primita pe emailul redactiei a fost trimisa simultan fostilor colegi de la Facultatea de Teologie din Sibiu, profesorilor si inaltelor fete bisericesti ale Mitropoliei Sibiului, dar si monstrilor cu sutana expusi de tanara, care acum are 38 de ani si si-a intemeiat o familie in Statele Unite.

In acelasi timp, documentul este o fidela expunere a unei realitati crunte intalnite in multe familii din Romania, unde abuzurile sunt cotidiene, dar si o imagine a vietii intr-un mic oras de provincie, unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea.

CITESTE PRIMUL EPISOD : Studenta la Teologie abuzata sexual de Parintele Munthiu 

[SocialLocker]
Dramele incredibile s-au petrecut in urma cu 17 ani, iar marturia vine dupa ce victima abuzurilor din adolescenta si inceput de tinerete a trait anul acesta o experienta mistica, in preajma Sarbatorilor de Paste, care i-a readus in memorie amintirile reprimate timp aproape doua decenii.

„Preotul asta mi-a castigat increderea pas cu pas…de la varsta de 16 ani, cand eram la liceu, pana la 21 de ani, cand eram studenta si fugeam in pauza de la facultate (biroul lui fiind in dreapta Catedralei, vis-à-vis de Facultatea de Teologie) sa-l caut la birou sau la slujba, sperand sa gasesc intelegerea si afectiunea unui parinte spiritual – iar eu de fapt sa fiu initiata in cele mai scabroase fantezii sexuale ale lui…sub buna acoperire a sutanei si fetei lui duhovnicesti……Desi eu il vedeam ca pe UN PARINTE!!!.
E foarte simplu sa fii acuzata acum de prieteni, de familie, cand eu am gasit la acest om ceea ce eu nu gasisem acasa!
E o poveste de-acum 17 ANI…eu nu sunt singura victima a acestui preot cu SIGURANTA!”, scrie in prima fila a marturiei, sibianca Daniela Prunea.
Ora de Sibiu l-a confruntat cu declaratiile sibiencei pe personajul principal al marturiei. Preotul a negat orice implicare acuzand autoarea de probleme psihice. Cine este si declaratiile fetei bisericesti in primul episod al dezvaluirilor. [/SocialLocker]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (8)