Cei mai in voga artisti ai momentului au anuantat ca vor participa la Media Music Awards, care va avea loc la in 19 septembrie.

In cadrul galei, considerata cel mai important eveniment muzical de acest tip din Romania, peste 20 de artisti si formatii de top din Romania vor sustine recitaluri live pe cele doua scene din Piata Mare.

Astfel, la Media Music Awards vor urca pe scena Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project. O parte dintre acestia au mari sanse sa fie premiati avand la activ hituri prezente in topurile nationale.

Lor li se vor alatura alte nume mari din industria muzicala, potentiali castigatori. In plus, la Media Music Awards vor participa si vedete cunoscute din alte domenii de activitate.

`Selectia a fost realizata pe baza notorietatii si a impactului pe care acestia le au asupra publicului, tinand cont de hiturile lansate in ultimul an si de abilitatea de a pune in scena show-uri memorabile`, spun organizatorii. In deschiderea evenimentului vor canta Nicole Cherry si Red Blonde, iar Faydee este primul artist international confirmat care va concerta la

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

biletele la media music awards se vand la pret promotional, in 15 locatii din sibiu  biletele la media music awards se vand la pret promotional, in 15 locatii din sibiu  biletele la media music awards se vand la pret promotional, in 15 locatii din sibiu

Ultima oră

Comentariul meu