Guvernul a decis sa mentina si anul viitor interdictia de a acorda tichete de masa, tichete-cadou sau de vacanta catre bugetari, prin ordonanta aprobata in sedinta de marti. Exceptate vor fi institutiile finantate integral din venituri proprii. La finele anului trecut, cand Guvernul a decis sa sisteze acordarea acestor tichete pe anul 2013, premierul Victor Ponta a declarat ca beneficiile suplimentare raman „asa cum au fost suspendate de Guvernul Boc” si ca nimeni nu va pierde niciun leu, iar aceasta situatie se va mentine „pana la adoptarea bugetului”, cand institutiile vor spune ce pot si ce nu pot acoperi. Ulterior, Guvernul nu a mai revenit asupra deciziei de a sista acordarea tichetelor, informeaza Mediafax.

Ordonanta mai prevede ca decontarea contravalorii abonamentelor sau biletelor de transport pentru elevii care nu pot fi scolarizati in localitatea de domiciliu se va face de catre unitatile de invatamant catre elevii beneficiari pe baza abonamentelor de transport eliberate de operatorii de transport.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

bugetarii raman in continuare fara tichete de masa, cadou si de vacanta  bugetarii raman in continuare fara tichete de masa, cadou si de vacanta  bugetarii raman in continuare fara tichete de masa, cadou si de vacanta

Ultima oră

Comentariul meu