83383 thumb

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS) vor organiza, în perioada 5-6 septembrie, la Centrul de Formare Profesională a Adulţilor de pe strada Gladiolelor, nr. 2-6 (în curtea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară “Terezianum”), din Sibiu, selecţie pentru recrutarea de lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania.

Locurile de muncă sunt oferite de reprezentanţii Centralei de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn, împreuna cu Marriott Hotel Frankfurt şi compania Europa Park Rust.

Este vorba despre 145 de locuri de muncă pentru meserii ca barman (30 de posturi), ospătar (60 de posturi), bucătar (45 de posturi) şi manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet (10 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar şi bucătar angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 – B1/B2).

Angajarea se face pe o perioada de şase luni, începând cu luna octombrie 2013, respectiv aprilie 2014, în funcţie de angajator.

Salariul oferit este de 1500 – 2000 euro brut/lună pentru ospătar, 1850 – 1950 euro brut/lună pentru barman şi 1500 – 2100 euro brut/lună (în funcţie de calificare şi experienţa profesională)

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

facebook  twitter  gplus

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.