In perioada 12 – 14 septembrie Festivalul Imagine aduce la Sibiu, pe scena din Piata Mica, tineri muzicieni talentati alaturi de formatii din Romania, Belgia, Croatia, Olanda, Suedia si Austria.

`Pentru o lume artistica in care totul se invarte in jurul banilor, Festivalul Imagine e un proiect ambitios. Tineri necunoscuti sunt invitati sa concerteze in fata a mii de oameni, in Piata Mica a unei foste Capitale Culturale Europene. Pe scena pe care de-a lungul timpului au urcat Scorpions, Julio Iglesias, Europe si multe alte nume sonore ale muzicii mondiale, pe 13 si 14 septembrie vor concerta tineri artisti valorosi despre care putina lume a auzit, dar care au potentialul de a ajunge la reputatia predecesorilor lor`, spun organizatorii.

Membra a Jeunesses Musicales International, cea mai ampla organizatie neguvernamentala pentru tinerii muzicieni din intreaga lume, Asociatia ELITE ART Club UNESCO organizeaza cea de-a patra editie a Festivalului Imagine.

Prima zi a festivalului va fi dedicata tinerilor muzicieni, acestia participand la o serie de workshopuri si sesiuni de improvizatie. In celelalte doua zile de festival, pe scena din Piata Mica vor concerta 16 trupe, insumand peste 70 de artisti.

`Scopul acestui festival este de a reuni tineri din formatii muzicale cat mai variate, de diverse

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

facebook  twitter  gplus

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.