Iohannis deranjat de scandalul mediatic legat de regii din familia Cioabă

216

Primarul Sibiului crede că s-a dat o prea mare importanță scandalurilor care se țin lanț vizavi de moștenirea coroanei regelui romilor, Florin Cioabă. Iohannis l-a taxat pe Băsescu despre care a cărui vizită la căpătâiul lui Cioabă a spus că ”se încadrează în profilul de problemă mică – mare tam tam – adunat voturi”.

”Nu mă încântă, dar nici nu mă preocupă. Este o zonă care nu mă preocupă. Nu face nici imagine negativă, dar nici pozitivă. Face o imagine proporțională cu zona în care apare. Nu pot să spun altfel pentru că sună discriminatoriu și nu aș vrea asta. Aș fi preferat o soluție mai low-profile, deci mai puțin vizibilă în emisiunile de știri și mass-media. Oricum noi, restul sibienilor, nu ne dorim vreo influență în aceea zonă. Fără îndoială că i s-a dat prea mare importanță. Este în realitate o problemă mică cu mult tam – tam”, a comentat pe scurt primarul Iohannis.

Cât despre vizita lui Traian Băsescu la casa regală, Iohannis a spus sec că aceasta ”se încadrează în profilul de problemă mică, mare tam tam, adunat voturi”.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.