Iohannis a discutat cu Ponta despre autostrada Sibiu – Brașov: Ar costa mai puțin decât cea spre Pitești

58 citiri
xcape room sibiu

Primarul Sibiului a explicat joi că autostrada Sibiu – Brașov are șanse mult mai mari de realizare decât autostrada Sibiu – Pitești. Iohannis spune că și premierul Ponta agreează o astfel de idee.

Klaus Iohannis este și el pentru o autostradă spre Brașov, care să se continue apoi pe Valea Prahovei cu cea spre Comarnic și spre Capitală.

”Recunosc că am discutat această chestiune cu premierul Victor Ponta când a vizitat Sibiul, cu ocazia Raliului. Mie mi se pare că face sens o autostradă Sibiu – Braşov, în contextul în care oricum se realizează legătura Bucureşti – Braşov. Sigur că face sens şi legătura Sibiu – Piteşti, doar că aici vorbim de cu totul alte costuri. Sibiu – Braşov ar fi o autostradă fără probleme tehnice deosebite, pe un teren uşor, cu puţine locuri unde ar apare complicaţii, pe când autostrada Sibiu – Piteşti ar fi prin zona de munte, mai complicat şi scumpă şi atunci mi s-a părut chiar bună ideea de a dezvolta Coridorul 4 pe relaţia Sibiu – Braşov – Bucureşti”, a spus joi Klaus Iohannis.

 

Citește și Mai multe de acelasi autor

Comentarii

Loading...