Bere Gratis, Les Elephants Bizarre si Electric Fence sunt headlinerii Festivalului Imagine

0 55

Timp de doua zile, intre 13 si 14 septembrie, Piata Mica din Sibiu se transforma intr-o rampa de lansare pentru trupele care vor forma viitorul muzicii romanesti. Conceput de Jeunesses Musicales, Festivalul IMAGINE promoveaza tinerii muzicieni intr-un cadru aparte, intr-un oras recunoscut pentru capacitatile sale culturale si de promovare in intreaga lume.

Sibiul va fi gazda unui eveniment dedicat tinerilor, unde trupe ce inca nu au cunoscut lumina reflectoarelor au ocazia sa cante pe aceeasi scena cu nume deja consacrate ale muzicii romanesti.

Bere Gratis, Les Elephants Bizzare si Electric Fence sunt trei trupe ce nu mai au nevoie de nicio prezentare. Prezenta lor pe scena ce va fi amplasata in Piata Mica din Sibiu este si o confirmare a valorii trupelor care `deschid` aceste recitaluri.

Cinci trupe s-au calificat pentru prezenta la Festivalul Imagine. Trei dintre trupele care vor concura in Oldies Pub in seara de 12 septembrie – Sketch, The Purple Dandies, Grey Pill, Big Brothers Band si Sticks and Stones – vor concerta, poate pentru prima data in frageda lor cariera in fata unei audiente formata din cateva mii de oameni (7.000 la editia din 2012).

Alaturi de cele trei trupe, evenimentul sustinut de COSMOTE si 3M a invitat la Sibiu

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

facebook  twitter  gplus

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.