Reparații capitale pe Bahluiului. Vezi ce șantiere mai sunt în lucru în oraș

1 110

Strada Bahluiului intră în reparaţii de luni, 9 septembrie. Lucrările vor presupune repararea carosabilului, a trotuarelor, modernizarea iluminatului public şi crearea unui nou sens giratoriu la intersecţia cu Calea Dumbrăvii. Strada va fi redată traficului la jumătatea lunii noiembrie.

Un nou troson al străzii Vasile Cârlova se închide pentru reparaţii. Este vorba despre porţiunea dintre strada Ştrandului şi intersecţia cu strada Transilvaniei, pe porţiunea dintre strada Maramureşului şi strada Ştrandului fiind deja efectuate lucrările de reparaţii la carosabil şi trotuare, iar joi, 5 septembre se va aşterne primul strat asfaltic.  Constructorul estimează că până la sfârşitul lunii octombrie va finaliza lucrările de reparaţii pe această stradă, inclusiv conturarea definitivă a sensului giratoriu de la intersecţia cu strada Transilvaniei.

Pe Şoseaua Alba Iulia, pe tronsonul dintre strada Dealului şi strada Maramureşului se va lucra la reţeaua de gaz în perioada 17 septembrie – 20 octombrie. Lucrările vor restricţiona o bandă, nefiind necesară închiderea traficului. Şi pe strada Ciprian Porumbescu vor fi efectuate lucrări la reţeaua de gaz, astfel că în perioada 5-30 septembrie se va circula cu restricţii.

Pe strada 9 Mai continuă lucrările de modernizare. De joi, 5 septembrie până 14 septembrie se va închide şi tronsonul dintre strada Constituţiei şi strada Liviu Rebreanu pentru reabilitarea conductei de apă. Pentru a ajunge în Oraşul de Jos şoferii vor folosi strada Abatorului, strada Târgul Fânului şi strada Ocnei.

Lucrările continuă şi pe celelate şantiere. La carosabil se lucrează pe străzile Calea Poplăcii, Calea Cisnădiei, Turnului, Mărăşeşti, Poiana, Ştefleşti, Negoveanu. Se continuă şi lucrările de amenajare a sensului giratoriu de pe Şoseaua Alba Iulia, la intersecţie cu strada Turda. În cazul celor trei poduri din cartierul Tineretului, echipele constructorilor lucrează la fundaţii.

 

La reţelele de utilităţi se lucrează pe străzile Transilvaniei, Aleea Biruinţei, Dimitrie Cantemir, Octavian Goga, Gârlei, Maramureşului, Ştrandului, Triajului, Vasile Alecsandri, Ion Cătina.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. gogu scrie

    D-le Primar!Se aude?.In data de 16 sept.2013 se expira termenul de inlocuire a conductei de canalizare de pe str.Lupeni.Daca va respectati angajamentul e foarte bine iar daca nu,e foarte urat din partea d-voastra.La alegeri sa veniti ca va mai dam voturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...