12 şcoli din Sibiu vor primi câte 10.000 de lei de la bugetul judeţului pentru obţinerea autorizaţiei de funcţionare

61

Mai multe școli şi grădiniţe din județul Sibiu nu au primit autorizație de funcţionare pentru anul școlar 2013-2014, din cauza lipsei grupurilor sanitare din incinta unităţilor de învăţământ, lipsa canalizării sau a apei potabile. Este vorba de 12 unităţi, care vor primi câte 10,000 de lei fiecare, de la bugetul judeţului, pentru investiţiile necesare obţinerii autorizaţiei de funcţionare.

Consiliul Județean Sibiu a hotărât, în ultima ședință ordinară din 26 septembrie, repartizarea a câte 10.000 lei pentru fiecare școală, respectiv grădiniță. Fondurile au fost alocate pentru reabilitarea grupurilor sanitare, a introducerii canalizării și apei potabile în vederea obținerii autorizației sanitare de funcționare în unuitățile de învățământ.

Localitățile care au beneficiat, la ultima şedinţă ordinară de consiliu judeţean din 26 septembrie, de aceste fonduri, care totalizează 120.000 lei, sunt:

Miercurea Sibiului, pentru Școala Gimnazială și grădinița din satul Dobârca, Poiana Sibiului, pentru grădiniță, Bârghiș, pentru Grădinița din Apoș și Școala Primară Zlagna, Gura Râului, pentru Școala Gimnazială din Gura Râului, Slimnic, pentru Școala Gimnazială Slimnic, Școala Gimnazială Ruși, Grădinița Ruși, Școala Gimnazială Veseud, Ludoș, pentru Școala Gimnazială Ludoș şi Mihăileni, pentru satul Răvășel.

În plus, în condiţiile în care temperaturile înregistrate în luna septembrie au fost mult mai scăzute decât în

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

facebook  twitter  gplus

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.