Trei piese spectaculoase pe scena Teatrului National din Sibiu in acest weekend

59

Teatrul National `Radu Stanca` Sibiu prezinta in acest sfarsit de saptamana spectacolele `D’ale carnavalului` in regia lui Silviu Purcarete, `Incurca-i drace!` in regia lui Serban Puiu si `Solitaritate` in regia Gianinei Carbunariu.

`La finalul acestei saptamani, Teatrului National din Sibiu propune un maraton teatral cu trei dintre cele mai apreciate spectacole din repertoriul institutiei. Productii vechi si noi, spectacole ce poarta semnatura unora dintre cei mai importanti regizori din Romania, ofera sibienilor in acest weekend o alternativa buna de petrecere a timpului liber alaturi de prieteni si familie`, spun reperezentantii teatrului sibian.

Premiat la Gala FestCO din 2012 la categoriile `cel mai bun spectacol`, `cea mai buna regie` si `cel mai bun actor in rol secundar`, spectacolul `D’ale carnavalului` este prezentat la Sibiu, in aceasta joi, de la ora 19:00. Spectacolul regizat de Silviu Purcarete la Sibiu este o montare fidela a textului scris de Ion Luca Caragiale si aduce pe scena lumea carnavalului si a balciului, intr-un vartej de situatii comice construite in jurul unor complicatii amoroase. Scenele sunt viu construite, cu o forta din imaginarul popular, in care muzica originala compusa de Vasile Sirli devine un element decisiv in articularea mesajului. Tensiunea si misterul fiecarei replici sunt amplificate prin jocul

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

facebook  twitter  gplus

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.