85175 thumb

Norbert Kartmann (foto) , preşedinte al Parlamentului Landului Hesa, prezent la Sibiu alături de o delegaţie a landului pe care îl reprezintă, a declarat vineri, 4 octombrie, că Sibiul poate fi dat ca exemplu pentru celelalte oraşe din România pentru modul în care primarul Klaus Iohannis a reuşit să atragă foarte mulţi investitori străini.

“Am devenit conştienţi de faptul că aici, prin convieţuirea de secole dintre saşii transilvăneni şi ceilalţi locuitori ai României, s-a dezvoltat o funcţie punte care poate fi utilă relaţiei dintre Germania şi România. Atât primarul Klaus Iohannis cât şi membrii delegaţiei au fost de acord că potenţialul dezvoltării dintre România şi Germania poate fi mai bine utilizat, potenţial care este deja folosit la capacităţi ridicate, dar mai există spaţiu de dezvoltare. Iohannis este dat ca exemplu pentru cum a reuşit să atragă investitori din Germania, care au reuşit să creeze locuri de muncă noi”, a spus Kartmann.

Dieter Posch (foto), fost ministru pentru economie, transport si dezvoltare în Landul Hesa, prezent şi el în delegaţia de la Sibiu, a anunţat, de asemenea, că România va participa la un târg de profil în Germania şi va fi reprezentată de Sibiu, cu scopul de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Comentariul meu

Lasă un răspuns