Adio cursă low-cost Sibiu – Londra. Wizz Air nu va mai opera pe acest traseu

1 150

Consilul Județean Sibiu a decis să nu mai prelungească termenul de prezentare a unei oferte concrete de către compania Wizz AIR și a anulat adjudecarea traseului Sibiu – Londra de către această companie. Urmează o nouă licitație.

Decizie previzibilă a Consiliului Județean Sibiu. Instituția a decis să nu mai acorde nici o prelungire de termen celor de la Wizz Air, în ceeace priveste prezentarea unei soluții pentru traseul aerian de tip low-cost, care să lege Sibiul de Londra.

„Noi am decis că azi vom face un răspuns, ca să încheiem odată subiectul acesta. Le-am dat termen de gândire celor de la această companie. Considerăm, în baza selecţiei de oferte că nu s-au calificat şi urmează ca viitoarea conducere a aeroportului Internațional Sibiu, să facă selecţia șo să organizeze din nou licitaţii publice. Cei de la Wizz Air nu ne-au dat niciun semnal că au venit cu o soluţie ca să încheie în parametrii caietului de sarcini. Le vom trimite răspunsul nostru cu părere de rău, că licitaţia s-a încheiat prin neadjudecarea traseului de către dânşii” a spus marți, Ioan Cindrea, președindele Consiliului Județean Sibiu.

Licitații ”forțate”?

Ioan Cindrea a spus marți că recunoaște public că poate această licitaţie a fost grăbită. ”În două luni nu pregăteşti un chioşc în Piaţa Cibin, ba mai mult să-ţi asumi responsabilitatea deschiderii unui traseu aerian spre o zonă care costă sute de mii sau poate chiar milioane de euro. Poate că acea licitaţie a fost grăbită. Este unul din motivele pe care l-am imputat fostei conduceri. Trebuia să spună că nu vine nimeni într-o perioadă de două luni la o licitaţie, ca să știm și noi”, a mai spus marți Cindrea.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Anonim scrie

    kkt cu astea nu este interes nu este nimica 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.