85307 thumb

Mulţi români se întreabă dacă cel mai faimos baci din România, cel care apare în reclama la Vodafone, este real. „Adevărul“ vi-l prezintă pe Ghiţă, un cioban autentic, proprietar al unei turme de 1.000 de mioare.

O reclamă la firma de telefonie mobilă l-a făcut pe Ghiţă celebru în toată România. Pe numele lui întreg Gheorghe Dănuleţiu, bărbatul în vârstă de 28 de ani înregistrează peste 350.000 de fani pe pagina sa de Facebook. Baciul este căsătorit, are o fetiţă de şase luni şi locuieşte în Jina, judeţul Sibiu.

În urmă cu trei ani, un prieten, fotograf profesionist, i-a făcut lui Ghiţă mai multe fotografii pentru un album despre transhumanţă. Mai apoi, amicul ciobanului l-a pus pe acesta în contact cu o casă de producţie. „Am pagina de Facebook din luna februarie, de când am vorbit cu cei de la casa de producţie. Eu am contract cu ei, şi ei cu Vodafone-ul. Mi-am deschis contul de Facebook când am vorbit cu ei, aşa a fost condiţia. Au venit aici la munte şi au filmat. Prima dată au venit să vadă locul şi să se înţeleagă cu mine, după aceea au venit regizorul, producătorul, după care a venit toată echipa“, povesteşte

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

facebook  twitter  gplus

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns