lucrari 3.

O bună parte dintre lucrările care sunt în prezent în curs vor fi finalizate până la sosirea iernii, restul urmând să intre în conservare peste iarnă. Cel puțin așa dă asigurări primăria condusă de Klaus Iohannis.

Lucrările de modernizare pe străzile Calea Poplăcii şi Calea Cisnădiei se apropie de finalizare şi vor fi redate traficului în această toamnă.

Pe Calea Poplăcii continuă lucrările. Pe tronsonul dintre strada Avrig şi Piaţa Sadu se lucrează la trotuare şi la sensul giratoriu şi urmează să se aştearnă uzura. Pe porţiunea dintre Piaţa Sadu şi Jandarmerie se coboară cablurile aeriene în canalele subterane, urmând să se lucreze la trotuare, parcări  şi stratul asfaltic de uzură.

Pe Calea Cisnădiei se coboară cablurile aeriene în canalele subterane. Întreaga stradă este la nivel de prim strat asfaltic. După ce se vor finaliza trotuarele, se va turna şi stratul asfaltic de uzură. Această stradă va fi redată traficului până la intrarea în iarnă.

Pe strada George Topârceanu lucrările s-au încheiat. Constructorul va efectua în următoarea perioadă marcajele şi va amenaja zonele verzi.

Pe strada Tudor Arghezi se lucrează la conducta de transport de apă. Imediat ce această lucrare este finalizată se va trece la reabilitarea structurii rutiere.

Lucrările la cele trei poduri din Cartierul Tineretului avansează într-un ritm bun. Structura de beton a podurilor este aproape finalizată, constructorii începând lucrul la suprastructura acestora.

Pe strada 9 mai se lucrează pe tronsonul dintre strada Faurului şi strada Târgului la bordurare şi balastare. Constructorul estimează că până la intrarea în sezonul rece acest tronson va fi la stadiul de prim strat asfaltic, strada urmând să fie provizoriu deschisă traficului pe perioada iernii, în condiţii de şantier.

Se lucrează de asemenea la aleile din Cimitirul Municipal, acestea apropiindu-se de finalizare. Şi aleile din Cimitirul Eroilor sunt trasate şi pregătite de asfaltare. La sediul vechi al Primăriei lucrările se apropie şi acestea de finalizare.

Lucrările de reconfigurare continuă şi pe strada Bahluiului. Piatra spartă este aşternută şi se lucrează la trotuare. Strada va fi redată traficului la jumătatea lunii noiembrie.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu