daniel cioaba

Nu este o glumă. Regele romilor din România vrea să ceară daune de un leu și prezentarea de scuze publice din partea  patriarhului Daniel pentru declaratii apărute și Cotidianul. Articolul cu pricina a fost însă publicat initial de site-ul de satiră timesnewroman.

Daniel Cioabă a făcut joi o conferință de presă în care a condamnat presupusele declarații ale patriarhului României vizavi de un material făcut de CNN, post de televiziune care l-ar fi prezentat pe patriarhul Daniel, drept regele rromilor, Daniel Cioabă.

”Dacă jurnaliştii CNN nu pot distinge între tinicheaua aurită pe care o poartă regele romilor şi aurul curat cu care am eu atâta grijă să mă îmbrac întru cinstirea Domnului şi venirea ploii, cine ştie ce alte gafe au mai făcut de-a lungul vremii”, ar fi spus patriarhul Daniel pe timesnewroman.ro.

Regele romilor, Daniel Cioabă, nu crede însă că e vorba de un pamflet și spune că articolul ar fi fost făcut ”pe bune„ și asta pentru că a fost preluat chiar și de cotidianul.ro.

Daniel îi va cere acum socoteală patriarhului în instanță. ”Eu consider că aceste afirmatii defăimează coroana care pentru etnia rromă chiar înseamnă ceva. A jignit întreaga comunitate de rromi. Îl dăm în judecată pentru calomnie”, a spus joi Daniel Cioabă.


” Daca se dovedeste ca afirmatia nu e facuta de patriarh ne indreptam asupra celor care au facut aceasta stire sau gluma, ce-o fi. Asteptam reactiile patriarhului Daniel. Daca nu apar reactii, mergem la instanta”, a mai spus Daniel Cioabă.

video: NOISE MEDIA

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns