86107 thumb

Timp de două săptămâni, conducerea Consiliului Judeţean Sibiu a avut întâlniri cu directorii celor 42 de instituţii aflate în subordine, în cadrul întâlnirilor trimestriale instituite de la începutul anului.

Pentru eficientizarea şedinţelor de lucru, instituţiile au fost grupate în funcţie de domeniul de activitate – servicii publice, asistenţă socială, sănătate, cultură şi învăţământ special.

Scopul întâlnirii a fost acela de a analiza realizarea obiectivelor propuse pentru anul 2013 şi identificarea nevoii unor suplimentării a cheltuielilor în vederea rectificării bugetului Consiliului Judeţean Sibiu. De asemenea, instituţiile trebuie să transmită până la sfârşitul acestei săptămâni fundamentarea bugetului pentru anul 2014, pe capitolele de funcţionare şi dezvoltare.

„Obiectivul ţintă este ca în 1 noiembrie să avem proiectul de buget creionat, astfel încât, după aprobarea bugetului naţional, să aprobăm bugetul Consiliului Judeţean pentru 2014 care să susţină investiţiile şi proiectele care ni le propunem”, a spus Ioan Cindrea.

Atragerea de fonduri europene este prioritară în exerciţiul bugetar 2014-2020 al UE

Întrucât nu toate investiţiile necesare pot fi finanţate din bugetul Consiliului Judeţean, preşedintele Ioan Cindrea le-a spus directorilor să identifice şi să acceseze diferite fonduri europene şi alte fonduri nerambursabile, asigurându-i de sprijinul oferit de Serviciul Managementul Proiectului din cadrul Consiliului Judeţean.

„Fondurile europene sunt

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

facebook  twitter  gplus

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns