86402 thumb

De 7 ani, sibienii și turiști din țară și străinătate își dau întâlnire la Târgul de Crăciun din Sibiu, care se inaugurează negreșit la sfârșitul lunii noiembrie și dă tonul Sărbătorilor din centrul istoric al Sibiului, în toată țara.

Din 22 noiembrie și până în 26 decembrie, expozanții prezenți în Piața Mare vor atrage vizitatorii cu miros de castane prăjite, migdale pralinate, turtă dulce, vin fiert și cu multe cadouri și decorațiuni de Crăciun. Atmosfera de cumpărături va fi completată de programul cultural bogat în evenimente dintre cele mai diverse, de la concerte de colinde, muzică gospel, jazz și rock’n’roll, spectacole folclorice și de teatru, până la ateliere creative pentru copii.

Înscrieri pentru Atelierul lui Moș Crăciun

Copii sunt și anul acesta în centrul atenției, iar sub îndrumarea unor profesioniști în domeniu, cei mici pot ajunge “masterchefi” la atelierele de brutărie, pot învăța să decoreze turta dulce, să picteze pe ceramică sau să deprindă procedeul de fabricare al lumânărilor. Anul trecut peste 2.000 de copii au vizitat atelierele lui Moș Crăciun. Atelierele sunt destinate copiilor între 5 și 9 ani.

Pentru școli, grădinițe și grupuri organizate, participarea la ateliere se face de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00,

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

facebook  twitter  gplus

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns