Să nu creadă cineva că am avea CEVA cu bucureștenii. Doamne ferește! Vrem doar ca aici în Ardeal să se comporte ca ardelenii. Adică civilizat, cu bun simț și fără ”bășinuțe” de Capitală. Altfel nu ne explicăm nesimțirea unora dintre ei.

Știm cu toții că strada Rennes are locuri de parcare trasate frumos de primărie și vizibile la modul rezonabil. Nu sunt liniile așa de albe și curate ca prin Germania, dar sunt mult peste ceea ce vedem de exemplu în alte orașe și nu dăm nume ca să nu se simtă cineva lezat de remarcile noastre.

Numai un ”șemecheraș” ca proprietarul BMW-ului și fotografii, nu a văzut sau nu a vrut să vadă că acolo unde și-a lăsat el parcată mașina cu nr B – 800 – AIM, nu este un loc de parcare amenajat ci intrarea în curtea unei case.

Că nu a văzut hașurile de pe carasobil poate că înțelegem, dar nu a văzut nici plăcuța de pe poartă pe care scrie mare și clar ”ATENȚIE GARAJ”?

Noi tindem să credem că a văzut totul, dar cu nesimțirea

Citește mai departe pe: Topul Marlanilor

din ciclul – sunt din bucurești, am bmw de fițe și îl parchez cu nesimțire unde vreau  din ciclul – sunt din bucurești, am bmw de fițe și îl parchez cu nesimțire unde vreau  din ciclul – sunt din bucurești, am bmw de fițe și îl parchez cu nesimțire unde vreau

Ultima oră

Comentariul meu