E. On. Gaz, chemată la raport de Sitterli şi Cindrea: “Investiţi la Răşinari sau găsim alt distribuitor?”

121

Pe agenda Colegiului prefectural de miercuri, 30 octombrie, s-a aflat şi raportul E. On. Gaz Distribuţie cu privire la extinderea reţelei de distribuţie a gazului în judeţ.

Rezultatele prezentate de Doran Armenuța (foto), directorul Departamentului Operațiuni Rețea Regiunea Sud, au determinat reacţii dure atât din partea prefectului Sibiului, Ovidiu Sitterli, dar şi mai dure din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, care a transmis pe această cale conducerii companiei că, în lipsa implicării financiare, se mai găsesc şi alţi furnizori de gaz.

„Cred că materialul prezentat este bun. Mulţumim frumos E. On. Gaz Distribuţie pentru tot ceea ce face. E clar că sunt şi alţi operatori…Intenţia mea, a domnului prefect şi solicitarea de a fi pus pe ordinea de zi (raportul n.r.) este de a stabili în ce măsură E. On. Gaz sprijină startegia de dezvoltare a judeţului. E clar că se licitează, e clar că avem nevoie de dumneavoastră, e clar că există şi alţi operatori, dar avem câteva puncte nerezolvate. Rezolvaţi Sălişte şi Miercurea, vă mulţumim! Dar aţi câştigat contract de concesionare în 2008 şi l-aţi abandonat. Poplaca e semiabandonată, iar Răşinari e abandonat”, le-a reproşat Cindrea celor de la E. On. Gaz, referindu-se în principal

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

facebook  twitter  gplus

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.