video cutremurator reclama care a emotionat milioane de oameni pana la lacrimi. trebuie să o vezi!

Atunci cand vine vorba despre filme care te emotioneaza pana la lacrimi, majoritatatea oamenilor sa gandesc la „Titanic” sau poate la „A Walk to Remember”, nicidecum la o reclama!

Compania de telefonie mobila True Move H a realizat un clip publicitar care face furori pe Youtube. Cu mai bine de 13 milioane de vizualizari, peste 50.000 de like-uri si comentarii, reclama lacrimogena a provocat o adevarata isterie.

Clipul cu o durata de 3 minute incepe cu patroana unei farmacii care alearga un copil dupa ce il prinde furand de pe proprietatea sa. Ii smulge micutului din mana medicamentul furat si il intreaba ce avea de gand sa faca cu el.

Copilul ii raspunde ca vroia sa i-l dea mamei sale.

Apoi, un om de la o cafenea din apropiere apare si calmeaza situatia, platindu-i femeii doctoria furata. Ii da baietelului medicamentul si ii spune fiicei sale sa-i aduca si ceva de mancare.

Baiatul fuge, iar actiunea se muta cu 30 de ani in viitor, atunci cand proprietarul cafenelei inca lucreaza cot la cot cu fiica lui.

Dintr-o data, spre disperarea fetei, acesta se prabuseste la pamant. Este distrusa cand tatal ei zace pe patul de spital, iar costurile internarii si tratamentului se ridica la 15.500 de lire sterline.

Urmatoarea scena o prezinta dormind cu capul pe patul de spital pe care zace tatal ei. Trezindu-se, gaseste o noua factura langa ea. Suma datorata? Zero!

Un bilet explica faptul ca toate cheltuielile au fost achitate cu ani in urma prin trei cutii de analgezice si o supa de legume.

YouTube video

Reiese de aici faptul ca doctorul responsabil cu salvarea barbatului este acelasi baietel pe care il ajutase cu ani in urma.

„Daruirea este cea mai buna forma de comunicare’ – este concluzia trasa la finalul povestii!

Sursa: agentiadepresamondena

Ultima oră

Comentariul meu