Motociclist din Mediaş, ucis pe un drum de cartier, de un şofer iresponsabil

257

Un motociclist de 21 de ani, Adrian Stuparu, a murit sâmbătă, 2 noiembrie, în urma unui accident în Mediaş, în care un autoturism nu a acordat prioritate motocicletei pe care victima o conducea.

Se spune că partenerii de trafic pe două roţi, motorizaţi, reprezintă un veritabil pericol public pe drumurile din România. Există însă şi reversul medaliei, respectiv aceştia sunt de foarte multe ori ignoraţi de şoferii care crezându-se stăpânii cailor putere de sub capotă, consideră că mopediştii şi motocicliştii nu au, efectiv, niciun drept în faţa acestora.

A fost şi cazul lui Adrian Stupar, un tânăr de 21 de ani din Mediaş (foto) care sâmbătă la prânz şi-a pierdut viaţa pe un drum din cartierul Vitrometan, unde locuia, respectiv la intersecţia străzilor Blajului cu Alba Iulia. Pasionat de motoare în general (inclusiv cele de…TIR) tânărul nu a avut nicio şansă atunci când s-a intersectat cu un autoturism Ford Escort condus de un bărbat în vârstă de 52 ani. Care conducător auto, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Mediaş, s-a aflat la volanul unui autoturism neînmatriculat (plăcuţele de înmatriculare folosite erau de la alt autoturism) iar în plus nu a acordat prioritate de trecere motociclistului.

De asemenea, din accident a

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

facebook  twitter  gplus

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.