fbpx

VIDEO Pensionara care a furat 200.000 de euro: ”sinceră să fiu… și tentația a fost mare”

0 51

Livia Galea, pensionara din Daia acuzată că a participat la furtul unor acțiuni în valoare de 200 000 de euro, spune că îi pare rău pentru ceea ce a făcut și speră ca persoana păgubită (Ana Maria Mihăescu, șefa unei misiuni a Băncii Mondiale) să nu îi ia, acum, ceea ce a agonisit.

Am să îi transmit că îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat, mai ales de ceea ce am făcut eu. Să îi dea Dumnezeu sănătate, să își recupereze cumva banii, dar aș vrea nu numai prin noi, am și eu familie, la vârsta asta nu aș vrea să îmi împrăștii tot ceea ce am agonisit o viață întreagă prin muncă. Nu aș vrea, mi-ar fi foarte greu. Dacă găsește dumneaei o altă modalitate, o altă posibilitate…”, a spus Livia Galea, pe când aștepta noua înfățișare în procesul în care este inculpată.

Alături de alți șapte bărbați, femeia în vârstă de 69 de ani este acuzată de înșelăciune. Racolată de ”un grup infracțional organizat”, Livia Galea s-a dat drept Ana Maria Mihăescu și, astfel, a transferat acțiunile deținute de aceasta din urmă la SIF Muntenia. Creierul întregii operațiuni se pare că a fost Mihai Corcoveanu,

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

facebook  twitter  gplus

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.