misha

CSU Atlassib Sibiu joacă sâmbătă de la ora 18:00 cu SCM U Craiova, la Sala Transilvania. Jucătorii fac apel către fani să vină la sală! Biletele pentru acest meci se pun în vânzare sâmbătă de la ora 16:30, la intrarea în sală, anunta csusibiu.ro.

Echipa noastră revine în Sala Transilvania după frumoasa victorie de acum trei runde cu Clujul. CSU a învins la Chiajna și Timișoara, iar acum ne așteaptă un meci extrem de dificil cu SCM U Craiova, o grupare ce evoluează în Cupa Balcanică și care are un lot foarte bun de jucători.

În ciuda acestui fapt, Sibiul vrea să obțină încă un succes și să se mențină pe locul secund din prima divizie.

Cu întreg lotul la dispoziție, antrenorul nostru, Miodrag Perisic, speră ca jucătorii să se concentreze și să dea maxim pe teren în meciul de sâmbătă seară.

Și jucătorii sunt pregătiți să obțină cel de al șaptelea succes în actuala ediție de campionat.

Iată câteva scurte declarații dinaintea meciului de la Sala Transilvania.

 

Matija Ceskovic: ”Trebuie să confirmăm forma bună prin care trecem”

Cred că Craiova au o echipă foarte bună. Au 6-7 jucători foarte buni. Acum au schimbat antenorul și cred că vor schimba și jocul. Trebuie însă să avem încredere în noi pentru că suntem într-o formă bună și să jucăm la fel și să învingem adversarul de pe teren. Orice meci este dificil pentru noi. Trebuie să arătăm că sutem într-o formă bună. Am avut jocuri mai ușoare până acum, dar trebuie să dovedim că suntem o echipă bună. (..)

 

Miodrag Perisic: ”Important este să fim concentrați la joc”

Cred că 11 echipe sunt apropiate ca valoare în campionat, cu excepția Asesoft Ploiești, care are o echipă ce poate bate oricând pe oricine în România. (..) Unele echipe au șanse mai mari să fie în primele patru locuri, altele nu. (..) Campionatul ne-a arătat însă că până acum orice e posibil în acest sezon. (..) Important pentru noi este să ne concentrăm asupra jocului nostru și a rezultatelor noastre. Dacă dăm maxim din ce putem și jucăm bine, vom putea să câștigăm. Ne dorim să învingem Craiova. Mă bucur că toți jucătorii sunt apți de joc. Desigur că este foarte important pentru noi să fie câți mai mulți fani în tribună.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns