87098 thumb

Formaţia de baschet masculin ”U” BT Mobitelco s-a impus sâmbătă seara în derby-ul rundei cu numărul şapte, în meciul disputat pe teren propriu contra celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 90-81 (25-19, 24-17, 16-23, 25-22).

Dorin Pintea a început meciul cu un „prim cinci” format din Branko Cuic, Darius Hargrove, Ivan Kuburovic, Mihai Silvăşan și Boris Lalovic, în timp ce Marcel Țenter a început partida cu Willie Kemp, Andrei Mandache, Tudor Dumitrescu, Giorgios Tsiaras, respectiv Jerome Coch.

În faţa a aproximativ 2.000 de suporteri ai sportului cu mingea la coş, gazdele au început foarte bine partida, terminând primele zece minute ale confruntării cu un avantaj de șase puncte, 25-19. În actul secund, baschetbaliștii pregătiţi de Dorin Pintea au continuat în acelaşi ritm de joc, intrând la vestiare cu o diferenţă liniștitoare, 49-36.

Jucătorii lui Gaz Metan au revenit de la cabine hotărâţi să întoarcă rezultatul de pe tabelă, câștigând sfertul trei cu 23-16, micşorând avanajul gazdelor la doar şase lungimi. După două minute scurse din actul decisiv, tabela din „Horia Demian” înregistra 69-61 pentru formaţia clujeană. Amifitrionii au început să se relaxeze, greşind nepermis în ofensivă, iar automat au fost taxaţi de „Lupii negri”, care au marcat şapte puncte consecutive, fără ca

Citește mai departe pe: Nova TV Medias

facebook  twitter  gplus

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu