grup

CSU Atlassib Sibiu s-a impus duminică seară în deplasarea de la Mediaș, la capătul unei partide extrem de echilibrată. Etapa viitoare jucăm acasă, sâmbătă 23 noiembrie, de la ora 18:00 cu BCM U Pitești, anunta csusibiu.ro.

Deplasare dificilă pentru jucătorii echipei noastre. Perisic s-a întors în sala unde sezonul trecut a reușit să puncteze cu CSU o victorie extrem de importantă, pe final de meci.

Scenariul s-a repetat și duminică seară, dar în condițiile în care ai noștri au dominat clar primele două sferturi ale partidei.

CSU a început bine meciul din Sala Sporturilor din Mediaș și acondus cu 6-0 după 3 minute. Gazdele au revenit însă în meci și au echilibrat jocul, dar chiar și așa Sibiul a condus cu 16-18, la capătul primelor zece minute.

Sfertul doi a fost la discreția baschetbaliștilor sibieni. Lee și Bojovic au făcut legea sub panoul advers, iar la pauza mare am avut un avantaj clar de 10 puncte, CSU conducând pe tabelă cu 26-36.

Sfertul trei nu a fost unul prea bun pentru noi. Gazdele au jucat mai agresiv și cu puțin noroc au recuperat handicapul de 10 puncte, în timp ce noi am făcut câteva greșeli atât în atac cât și în faza de apărare.

Sfertul trei s-a terminat 50-53, iar totul urma să se decidă în ultimele zece minute. Mediașul a trecut în avantaj cu patru minute înainte de final, dar Austin, Bojovic și Ceskovic au adus până la urmă punctele ce au făcut ca CSU să învingă cu 70-73 la Mediaș, spre fericirea celor peste 100 de fani veniți de la Sibiu, ca să își încurajeze favoriții.

 

CSU obține astfel a șaptea victorie din opt posibile și va reveni în fața propriilor suporteri, sâmbătă 23 noiembrie. De la ora 18:00 jucăm cu o altă echipă aflată într-o formă bună, BCM U Pitești.

 

Gaz Metan:

Shiloh 11, Mandache 21, Dumitrescu 3, Kemp 7, Tsiaras 10, Marojevic 13, Koch 5

sursa: csusibiu.ro

CSU Sibiu:

Bojovic 29, Calotă 2, Austin 5, Miceta 6, Nelson 8, Ceskovic 11, Lee 12.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns