20131119-140636.jpg

Noul sezon în complexul de ski și snowboard Arena Platoș se deschide cu Get United Party, cu DJ K-LU din Timișoara. Pe pârtia de sănii a complexului a fost montată o instalație de nocturna.

​Noul sezon de ski și snowboard se deschide la Arena Platoș în ultimul weekend din luna noiembrie cu o petrecere incendiară. DJ K-LU și alți doi DJ-i din Sibiu dau startul unei serii de evenimente și petreceri ce se va încheia în luna martie. „Așteptăm ca vremea să se răcească semnificativ pentru a porni tunurile de zăpadă ca apoi să deschidem și pârtiile. Până atunci nu avem însă niciun motiv să nu ne bucurăm de apropiata venire a iernii. Așa că începem petrecerile la Arena Platoș”, spune Cristina Badiu, PR managerul Arena Platoș. Petrecerea începe în 30 noiembrie, la ora 21. După o sesiune de warm-up, în jurul orei 23 la pupitru va intra DJ K-LU, pe care sibienii au avut ocazia să îl asculte și la petrecerea de Revelion de anul trecut. Petrecerea se va desfășura într-un cort construit MONTAT în prelungirea apres-ski-ului iar intrarea se va face pe bază de bilet, care costă 10 lei. De asemenea, pentru petrecerea din 30 noiembrie, participanții pot utiliza skibus-ul ce funcționează și în timpul sezonului, biletul fiind 12 lei.

​Următoarea mare petrecere va fi cea de Revelion. Ca în fiecare sezon, împătimiții sporturilor de iarnă pot intra în noul an pe schiuri sau pe placă. Pentru anul acesta, la petrecerea de Revelion au fost invitați DJ Sauce, DJ Leizaboy și FunkyDrop & Meeloox. Petrecerea va fi organizată într-un cort imens, special amenajat pentru Revelion în parcarea complexului de ski. În ultimele două ore din 2013, toți cei care doresc pot schia gratuit pe oricare dintre pârtiile Arena Platoș.
​Noul sezon la Arena Platoș vine și cu câteva noutăți. „Pentru că noi ne-am dorit de la bun început ca Arena Platoș să fie un complex de petrecere a timpului liber pentru familii, anul acesta am făcut câteva îmbunătățiri care nu se adresează neapărat schiorilor și snowboarderilor ci și unei categorii de persoane care nu pune neapărat accentul doar pe aceste sporturi”, spune Martin Freinademetz. Pârtia de sănii a fost dotată cu instalație de nocturnă, ca să poată fi accesibilă celor care nu schiază și în timpul săptămânii și nu doar în zilele de weekend. Iar copiii vor avea o surpriză foarte plăcută. Personaje de basm, Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, Bambi sau Capra cu 3 Iezi îi vor aștepta pe cei mici pe Aleea cu Povești, în zona din dreapta pârtiei D.
​Prețurile skipass-urilor rămân neschimbate pentru acest sezon. De la deschiderea sezonului până în 21 decembrie instalațiile pe cablu vor funcționa miercuri și vineri între orele 17-22, sâmbăta între orele 10 și 22 iar duminica între 10 și 18. În zilele de 21, 22 și 23 decembrie pârtiile vor fi deschise între 10 și 22 iar în 24 decembrie între 10 și 17. Apoi, din prima zi de Crăciun până în 5 ianuarie, pârtiile vor fi deschise zilnic între orele 10 și 22.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns