targul de craciun

Monica Anghel, acompaniată de Big Band-ul “Sunetul Muzicii” şi de orchestra lui Andrei Tudor vor aduce Magia Crăciunului în Piața Mare din Sibiu, dând startul celei de-a șaptea ediții a Târgului. Deschiderea târgului are loc la ora 19:00.

Dirijor va fi maestrul Ionel Tudor. Sub bagheta sa, orchestrele reunite vor interpreta câteva compoziții de jazz şi vor acompania evoluţia scenică a Monicăi, care va face o trecere în revistă a celor mai cunoscute piese de Crăciun din repertoriul internațional.craciunSpectacol unic

NU RATA: IMAGINI DE VIS: S-a deschis cel mai frumos Târg de Crăciun din România. Uite ce magic arată!

 Spectacolul va începe vineri, de la ora 19:00, pe scena amplasată în centrul Sibiului, imediat după ceremonia de inaugurare a târgului şi aprinderea iluminatului festiv în oraş. Proiectul muzical este unic, fiind conceput special pentru deschiderea Târgului de Crăciun din Sibiu. Cei 12 suflatori ai Filarmonicii din Sibiu, care alcătuiesc Big Band-ul „Sunetul Muzicii” au repetat intens alături de artișii de la București, pentru ca la ora magică, ora concertului, publicul să fie transpus în atmosfera superbă a  Sărbătorilor de iarnă.

CITIȚI ȘI: Ce surprize sunt pregătite la Târgul de Crăciun. Uite programul detaliat!

“Va fi un concert extraordinar de frumos! Mă bucur să cânt din nou alături de formația lui Andrei Tudor și de orchestra simfonică din Sibiu condusă de Ionel Tudor! Le mulțumesc tuturor sibienilor pentru primirile călduroase pe care mi le-au făcut de fiecare dată și îi aștept cu drag la acest concert!” Așa sună invitația lansată de Monica Anghel sibienilor.

CLICK AICI SI AICI SĂ VEZI IN DIRECT IMAGINI DIN TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN SIBIU

Biografie Monica Anghel

Monica Anghel este o apreciată cântăreață, prezentator de radio și actriță din România. Pe scena muzicii românești și-a făcut debutul la 14 ani, vârsta la care a câștigat două premii importante la Festivalurile „București ‘86” și “Mamaia”.

A obținut 11 trofee la prestigioase festivaluri internaționale, a avut numeroase concerte și turnee în afara țării, un concert de care își amintește cu multă placere fiind în Baden Baden, Germania, când a cântat în deschiderea concertului lui Ray Charles. A câștigat trofeul “Cerbul de aur” în 1996, iar în anul 2002 a reprezentat România la concursul “Eurovision” alături de Marcel Pavel.

VEZI IMAGINI VIDEO LIVE DE LA ORA 19.00 ÎN PLAYERUL DE MA JOS!

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Fundația Au-Ro Austria Pro Romania și Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată. Evenimentul este organizat de Fundația AU-RO Austria Pro România în parteneriat cu A1 Events. Este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns