Încă o ediție ArtBoutique la Sibiu. Tu mergi?

107

Cum Sibiul a intrat deja în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă, cei mai iscusiți artizani handmade din țară au pregătit “povești fermecate” pentru vizitatorii celei de-a 16-a ediții a târgului de produse handmade ArtBoutique.

Aceasta este tema aleasă de organizatori pentru ediția de iarnă a evenimentului care se va desfășura în perioada 6 – 8 decembrie, în spațiul deja consacrat: Galeria Habitus din Piața Mică (subsolul Bisericii Romano-Catolice)

Artiștii care doresc să participe trebuie să completeze o cerere de înscriere însoțită de un portofoliu de produse realizate sau adresa web unde acestea pot fi vizualizate. Listele rămân deschise până în data de 28 noiembrie, pe site-ul www.artboutique.org. Numărul maxim de locuri oferite expozanților este de 35.

Condiții de înscriere

La această ediție vor fi acceptate doar produsele realizate manual care se înscriu într-una din următoarele categorii: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, produse tricotate, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse bio, articole pentru copii. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii în funcţie de calitatea şi frumuseţea produselor.

 Surprize pentru vizitatori

Pe lângă călătoria în târâmul bunului gust cu care vizitatorii tradiționali ai târgului s-au obișnuit deja, în cadrul acestei ediții ArtBoutique cei mari si cei mici vor fi răsfățați cu cîteva surprize pregătite de organizatori. Cei care doresc să experimenteze arta handmade, o vor putea face în cadrul atelierelor de creativitate Artworks. La această ediție vor exista trei astfel de ateliere, dedicate atât copiilor cât și adulților.

 

ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.