live video centura ocolitoare a sibiului blocată complet! uite motivul!

Centura Ocolitoare a Sibiului a fost blocată în această dimineață de mai multe tir-uri. Transportatorii au decis să protesteze în acest fel împotriva introducerii acizelor pe carburanți. Oamenii spun că „au epuizat toate căile diplomatice” în relaţia cu autorităţile, care nu îşi respectă angajamentele, şi că cea mai recentă „lovitură” din partea Guvernului este creşterea accizelor la carburanţi.

„Sătui să tot aştepte respectarea angajamentelor Ministerului Transporturilor în ceea ce priveşte îmbunătăţirea contextului legislativ în care îşi desfăşoară activitatea, transportatorii din toată ţara sunt decişi ca începând din data de 9 decembrie să înceteze activitatea specifică”, se arată într-un comunicat al Confederaţiei Naţionale Rutiere.

La finele lunii noiembrie, reprezentanţi ai transportatorilor de mărfuri şi delegaţii ale patronatelor din transportul rutier au decis să transmită „un semnal ferm” Guvernului şi ministerului de resort, în contextul în care au epuizat toate căile diplomatice pentru a determina autorităţile să accepte dialogul constructiv şi respectarea angajamentelor din primăvara acestui an, potrivit sursei citate.

În scurt timp imagini video live in playerul de mai jos!

VIDEO FOTO Transportatorii au blocat centura Sibiului cu un protest împotriva Guvernului 

„Actualul ministru al Transporturilor nu a răspuns la niciuna din adresele transmise de patronatele din transporturi de la momentul preluării mandatului, înţelegând să se întâlnească, după modelul fostului ministru Relu Fenechiu, doar cu «apropiaţi» ai ministerului cu care dealtfel, în ultimele săptămâni, se «aranjează» pe şest legislaţia”, se spune în comunicat.

Ultima oră

Comentariul meu