video trei noi poduri inaugurate de primărie în cartierul tineretului. uite cum arată din aer!

Primarul Klaus Iohannis împreună cu reprezentanţii constructorilor – SC Drumuri şi Poduri, SC Standard SRL, SC Construcţii SA şi SC Sinecon SA – a deschis circulaţia pe cele trei noi poduri din Cartierul Tineretului, luni, 9 decembrie 2013.

Contractele pentru construirea acestor trei poduri au fost semnate în luna iulie 2013.

Pe strada Deventer, asocierea SC Drumuri şi Poduri şi SC Standard SRL a amenajat un nou pod peste un canal pluvial existent. Noul pod măsoară 9,26 metri în lungime şi 12,50 metri în lăţime. Valoarea lucrărilor este de 496.004, 43 lei, fără TVA. Contractul a prevăzut lucrări de amenajare a structurii de rezistenţă, a rampelor de acces precum şi amenajarea carosabilului, a trotuarelor şi a balustradelor.
Un nou pod face de astăzi legătura între strada Berlin şi strada Luxemburg din Cartierul Tineretului, trecând peste pârâul Rossbach. Noul pod are o lungime de 23,44 metri şi o lăţime de 12,50 metri. Valoarea contractului încheiat cu asocierea SC Construcţii SA şi SC Sinecon SA este de 1.219.350 lei, fără TVA.

Şi între strada Londra şi strada Viena a fost construit un nou pod. Contractul a fost semnat cu asocierea SC Construcţii SA şi SC Sinecon SA. Noul pod are o lungime de 4,9 metri şi o lăţime de 13 metri. Valoarea contractului este de 351.173,94 lei, fără TVA.

 

Acestea sunt ultimele lucrări de viabilizare planificate pentru Cartierul Tineretului. Suma totală alocată de municipalitate pentru viabilizarea acestui nou cartier, adică amenajarea reţelelor şi a drumurilor a fost de peste 62 de milioane de lei.

YouTube video

Video: sibiul.ro

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu