muzeul brukenthal sibiu

Muzeul Antipa şi Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti sunt cele mai căutate instituţii muzeale pe motorul de căutare Google în 2013, în România, potrivit tradiţionalului Zeitgeist, o serie de topuri realizată de motorul de căutare pe internet. Muzeul În Aer Liber din Sibiu și Muzeul Brukenthal sunt în top 10 căutări.

Google a făcut public, marţi, tradiţionalul Zeitgeist („spiritul vremurilor”), care arată tendinţe bazate pe căutări efectuate în România în anul 2013. Clasamentul Zeitgeist 2013 oferă o perspectivă asupra evenimentelor majore ale anului şi a noilor trenduri despre care românii au căutat informaţii.

Astfel, pe primul loc în topul 10 al celor mai căutate muzee pe Google în 2013 se află Muzeul Antipa, în timp ce pe poziţia a doua se află Muzeul Ţăranului Român. Clasamentul este continuat, în ordine, de Muzeul Satului, Muzeul de Istorie, Muzeul Satului Sibiu, Muzeul Luvru, Muzeul de Artă, Muzeul Brukenthal, Muzeul de Geologie, Muzeul Militar.

Clasamentul celor mai populare concerte pe Google în acest an este condus de Festivalul Enescu. În acelaşi clasament urmează: Electric Castle; concert Depeche Mode; concert Roger Waters; concert Sting; concert Rammstein; concert Iron Maiden; concert Hurts; Peninsula; concert Andrea Bocelli.

Pe de altă parte, topul celor mai căutate facultăţi pe Google în 2013 este condus de Facultatea de Drept, care este urmată în clasament de Facultatea de Geografie, Facultatea de Psihologie, Facultatea de Litere, Facultatea de Medicină, Facultatea de Sociologie, Facultatea de Biologie, Facultatea de Istorie, Facultatea de Agronomie şi Facultatea de Business.

Fondată în 1998, de Larry Page şi Sergey Brin, Google este astăzi o companie prezentă pe toate marile pieţe globale. Google are sediul central în Silicon Valley şi birouri în America de Nord şi de Sud, Europa şi Asia.

Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, a deschis, pe 1 noiembrie 2010, un birou în Bucureşti, echipa din România fiind coordonată de Dan Bulucea.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns