video taximetrist de la 953 mort nevinovat într-un accident între sibiu și cisnădie. filmul tragediei...

Accident rutier grav la ieşirea din municipiul Sibiu pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Un bărbat de 60 de ani a decedat după ce un alt coleg din trafic a intrat pe contrasens si a lovit în plin taximetrul cu care acesta se deplasa.

Ieri, 17 decembrie, în jurul orei 2225, la ieşirea din municipiul Sibiu, pe DJ 106 Sibiu – Cisnădie s-a produs un accident rutier grav soldat cu decesul unei persoane. Accidentul s-a produs în următoarele împrejurări:

M. Marius (34 de ani, domiciliat în localitatea Cisnădie) în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106, având direcţia de deplasare spre municipiul Sibiu, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă pierde controlul asupra direcţiei de mers şi pătrunde pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus  regulamentar din sensul opus de mers de S. Ioan (60 de ani, domiciliat în localitatea Cisnădie).

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto S. Ioan. M. Marius nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

YouTube video
Sursa imagini: adevarul.ro

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Condoleanţe familiei victimelor. Aş vrea să ajut familia îndurerată. Pot fi contactat la numărul de telefon (0755)571-765