VIDEO Noul hotel de gheață de la Bâlea Lac inaugurat mai rapid

0 290

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac a fost deschis luni, cu două zile mai devreme decât se estimase iniţial, ca urmare a finalizării lucrărilor, în incintă fiind amenajate 12 camere în stil baroc, iar primii turişti se vor caza aici de Crăciun.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de realizatorii Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac, construcţia a fost finalizată cu două zile mai repede decât se estimase iniţial, astfel că a fost deschisă pentru vizitare.

„Pentru temerarii ce doresc să-şi petreacă o noapte aici există amenajate 12 camere cu pat dublu. În plus, hotelul are şi un bar de gheaţă, unde se pot servi diverse băuturi, inclusiv specialităţi în pahare de gheaţă, precum şi un restaurant pentru servirea mesei (unele preparate sunt servite pe platouri de gheaţă), o zonă pentru pregătirea preparatelor culinare şi un hol de intrare”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, tema Proiectului de marketing turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac” din acest sezon este „Baroque in Ice”, astfel că fiecare cameră a hotelului are un nume şi este amenajată după un element simbol ce are legatură cu barocul.vlcsnap-2013-12-24-09h48m44s231

Printre personalităţile care dau numele camerelor se află Samuel Von Brukenthal, Ludovic al XIV-lea (Regele Soare), Maria Antoaneta, Maria Teresa, Antonio Vivaldi, Bach, Rembrandt, Voltaire, Moliere, dar există şi o cameră cu numele celebrului palat Schonbrunn din Viena.

Organizatorii anunţă că şi cele trei camere de tip iglu au fost finalizate, acestea purtând numele D’Artagnan, Athos şi Porthos.

Potrivit comunicatului, iluminatul Hotel of Ice este unul deosebit, fiind realizat cu instalaţii cu leduri ecologice, care nu degajă căldură, fiind amplasate astfel încât să creeze efecte deosebite, atât în camere, cât şi în hol.


Potrivit comunicatului de luni, primii turişti care se vor caza în construcţia de gheaţă sunt englezi şi vor ajunge la Bâlea Lac în ziua de Crăciun

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.