ce au căutat românii pe google în 2013. uite ce mare actor român este în top 3!

Actorul Paul Walker şi cineastul român Sergiu Nicolaescu au fost cele mai populare persoane pe Google, în România, în 2013, potrivit tradiţionalului Zeitgeist, o serie de topuri realizată de motorul de căutare pe internet.

Google a făcut public, marţi, tradiţionalul Zeitgeist („spiritul vremurilor”), care arată tendinţe bazate pe căutări efectuate în România în anul 2013. Clasamentul Zeitgeist 2013 oferă o perspectivă asupra evenimentelor majore ale anului şi a noilor trenduri despre care românii au căutat informaţii.

Căutările în trend din anul 2013 arată un interes crescut pentru educaţie, showbiz şi divertisment. „Rezultate bac 2013” alături de „Paul Walker” şi „Black Friday 2013” deschid lista termenilor care au cunoscut o creştere foarte mare faţă de anul trecut.

Topul 10 al celor mai căutate persoane populare pe Google în 2013 este condus de actorul american Paul Walker, care murit pe 30 noiembrie, într-un accident de automobil. Pe locul al doilea în acest clasament al celor mai căutate persoane pe Google anul acesta se situează cineastul român Sergiu Nicolaescu, care a decedat pe 3 ianuarie.

Topul este completat de: Ramona Fabian, Mica Abracadabra, Dana Nicolaescu, Cezar Ouatu, Gigi Becali, Roger Waters, Nicole Cherry şi Irina Petrescu.

Pe de altă parte, „rezultate bac 2013” conduce topul celor mai populare căutări pe Google în 2013. Pe locul al doilea în acest top se află „Paul Walker”, iar pe locul al treilea – „Black Friday 2013”.

Clasamentului celor mai populare căutări pe Google în 2013 este completat în ordine de: Suleyman Magnificul; Loto 6/49; Eurovision 2013; filme 2013; Tranquila; titularizare 2013; horoscop 2013.

Pe de altă parte, „Django Unchained” a fost cel mai popular film pe Google în acest an.

Topul celor mai populare filme pe motorul de căutare în acest an include în ordine şi peliculele: „Iron Man 3”, „Pacific Rim”, „Man of Steel”, „Despicable Me 2”, „The Hobbit”, „Elysium”, „Argo”, „Gravity”, dar şi lungmetrajul „Poziţia copilului”.

Topul celor mai căutate emisiuni de televiziune pe Google în 2013 este condus de „Românii au Talent”. Urmează în acest top: „Vocea României”, „Acces Direct”, „Un Show Păcătos”, „Bingo România”, „Happy Hour”, „Next Star”, „Super Bingo Metropolis”, „Dansez pentru Tine” şi „X Factor”.

Cele mai populare evenimente sportive pe Google în 2013 au fost: Steaua Ajax; Steaua Chelsea; România Grecia; România Ungaria; România Turcia; România Estonia; US Open 2013; Australian Open 2013.

Topul celor mai populare gadgeturi pe Google în acest an este condus de Samsung Galaxy S4. Clasamentul este continuat de: iPhone 5s; Nokia Lumia 520; Huawei Ascend P6; HTC One; Nokia Asha 302; LG Optimus l7; HTC One A; iPhone 6; Sony Xperia Z.

Fondată în 1998, de Larry Page şi Sergey Brin, Google este astăzi o companie prezentă pe toate marile pieţe globale. Google are sediul central în Silicon Valley şi birouri în America de Nord şi de Sud, Europa şi Asia.

Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, a deschis, pe 1 noiembrie 2010, un birou în Bucureşti, echipa din România fiind coordonată de Dan Bulucea.

Ultima oră

Comentariul meu